Sten & Anläggning

Vi hjälper dig!

Aldux Entreprenad är det perfekta alternativet för dig som är i behov av ett företag som kan hjälpa till med någonting inom sten & anläggning i eller i närheten av Göteborg.

Kanske är du på jakt efter en ny mur runt trädgården? Eller kanske skapa en vacker garageuppfart? Hos oss på Aldux Entreprenad får du hjälp av pålitlig och kunnig personal som brinner för sitt yrke.

Tack vare lång erfarenhet och mycket kunskap, kan vi erbjuda dig den absolut bästa hjälpen när det kommer till sten & anläggning i Göteborg.

Förvandla din trädgård med stensättning

Stensättning av olika slag är ett effektivt sätt att skapa vackra och praktiska förändringar i trädgården. Vi har exempelvis kunskapen som krävs för att kunna skapa en stenmur runt din tomt utifrån dina önskemål, men skapar även andra vackra och unika stensättningar.

Vi vänder oss till både dig som privatperson och dig som företagare, och tar oss an alla olika typer av uppdrag inom sten & anläggning. Med hög kvalitet på våra verktyg och den material som vi använder oss av, kombinerat med våra medarbetares kunskap och höga arbetsmoral, är vi säkra på att vi kan ge er det ni behöver.

Ta hjälp av experter

Hos oss på Aldux Entreprenad får våra kunder alltid hjälp av behörig och utbildad personal som möter dina förväntningar för hur en plattsättare ska arbeta och leverera. Vi sätter noggrannhet och kvalitet i fokus när vi arbetar, för att kunna leverera ett så välgjort resultat som möjligt. Vi vill att våra kunder ska hitta en trygghet hos oss som företag, och ser inte våra uppdrag som slutförda förrän kunden i fråga är 100 % nöjd med resultatet.

Har du några frågor om sten & anläggning? Hör av dig till oss, så ska vi se till att svara så snart som möjligt.

Kontakta oss