Bemanning

Uthyrning av personal

Utöver egna kunder som består av både företag och privatpersoner i Göteborg och dess omgivning, erbjuder vi även företag att hyra våra anställda. Vi har anställda som är specialiserade inom alla de olika grenar av de tjänster som vi har att erbjuda.

Om ditt företag är i behov av hjälp under en viss period eller ett visst uppdrag, kan vi stå till tjänst med duktiga och pålitliga anställda som alla har ett stort intresse för sin yrkesgren. Vi erbjuder hög kvalitetskänsla och åtar oss nya utmaningar med stort intresse.

Vi har erfarenhet inom både stora och små uppdrag, och ser alltid till att uppdragen inte slutförs innan kunden i fråga är helt nöjd.

Ett mångsidigt företag

Aldux Entreprenad är ett företag med stor bredd. Vi arbetar året om med säsongsarbete som grönyteskötsel, sten & anläggning, gaturenhållning och snö & halkbekämpning. Till oss kan man även vända sig till om man behöver professionell hjälp inom städning. Vi är med andra ord ett företag med anställda som kan mycket, och som ger kunder den bästa tänkbara servicen. Vi åtar oss arbeten av alla storlekar, och vänder oss till både privatpersoner och olika typer av företag.

Företag som vänder sig till oss för bemanning inom våra olika tjänster i Göteborg och närliggande områden, kan känna sig trygga i att de får riktiga experter till personal, som besitter både erfarenhet och bred kunskap inom sitt yrke.

Oavsett om det är personal för städ, grönyteskötsel, sten & anläggning eller någon av våra andra tjänster, får du helt enkelt hjälp av riktiga proffs. Alla våra anställda är måna om sina kunder och står för en bra kundkontakt från start till avslutat uppdrag.

Har du ett företag och är i behov av extra personal? Kontakta gärna oss vid frågor och funderingar. Vi återkommer gärna med ett prisförslag och mer information

Kontakta oss