Kontorsstäd

Vi hjälper dig med kontorsstäd i Göteborg

Är ditt företag i behov av hjälp med kontorsstäd i eller i närheten av Göteborg? Med hjälp av oss på Aldux Entreprenad får ditt företag kvalitetssäkrad och professionell service med kontorsstäd i Göteborg med omnejd.

Vi hjälper er oavsett storlek på ert kontor och ser till att ni blir nöjda efter varje besök. Vi anpassar oss efter din lokal eller kontor, och ser till att leverera hög kvalitet och bra service som ni kan känna er trygga med.

Företagsstäd i Göteborg

Ett välstädat kontor är viktigt för en trygg arbetsmiljö där alla anställda ska kunna trivas. Med oss till hands ser ni till att kontoret alltid håller sitt bästa möjliga skick.

Våra medarbetare är alla mycket erfarna och kunniga inom städning av kontor och lokaler, och vet därmed vad som krävs för att kunna ge er det bästa tänkbara. De brinner för sitt yrke, och ser stor glädje i att kunna göra kunder nöjda dagligen med hjälp av städning.
Vi är ett flexibelt företag som gärna anpassar oss efter era behov. Vi kan utföra kontorsstäd i Göteborg regelbundet så ofta som ni önskar, och ser till att utförandet håller samma höga kvalitet varje tillfälle.

Garantier & offerter

Vi är ett företag som verkligen bryr sig om sina kunder. Vi är övertygade om att ni kommer att bli nöjda med den städning som vi lämnar efter oss när vi har besökt er, men om ni skulle ha några invändningar, kommer vi självklart tillbaka och åtgärdar detta snarast möjligt. Vi erbjuder också alltid gratis offerter, så att du kan ha koll på framtida utgifter innan du anlitar oss.

Hör av dig om det dyker upp frågor eller funderingar kring våra tjänster eller om oss som företag. Vi svarar så snart som vi kan!

Kontakta oss