Hemstäd

Städtjänster i Göteborg av pålitlig personal

Är du i behov av ett professionellt företag som kan hjälpa dig med hemstäd i Göteborg eller något annat område i närheten? Då har du kommit helt rätt!

Hos oss på Aldux Entreprenad arbetar duktiga och erfarna städare som brinner för att göra sina kunder nöjda med hjälp av städning och bra service. Vi tar oss an alla typer av uppdrag inom hemstäd i Göteborg med omnejd, stora som små, och är övertygade om att vi kan ge dig den bästa tänkbara servicen. Välkomna!

Slipp stressen efter jobbet – låt oss städa

Oavsett om du vill tillbringa mer tid med din familj, eller om vill kunna jobba mer utan att behöva stressa hem för att ta hand om städning, så är vi det bästa alternativet för dig.

Aldux Entreprenad finns till för att underlätta för dig när vardagen inte riktigt går ihop, och du inte hinner, vill eller orkar städa ditt hem. Med oss till hands kan du komma hem till ett skinande rent hem, utan att behöva göra någonting på egen hand.

Kvalitet & noggrannhet

All personal som förser våra kunder med hemstäd arbetar med hög kvalitetskänsla vid varje uppdrag. Noggrannhet och effektivitet präglar våra arbetsdagar, och vårt mål är att alla kunder ska bli 100 % nöjda tack vare vår städning.

För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg i vårt företag, och just därför vill vi skapa en bra kontakt med alla kunder redan från start. Skulle du mot förmodan inte bli nöjd med vår städning, kommer vi självklart tillbaka och åtgärdar eventuella missar. Vårt arbete är inte slutfört förrän du är nöjd.

Har du några frågor eller tankar som du skulle vilja dela med dig av till oss? Kontakta gärna oss, så ser vi till att svara så snart som vi kan!

Kontakta oss