Flyttstäd

Är du i behov av flyttstäd i Göteborg?

Är det snart dags för flytt? Vi vet hur stressig en flytt kan vara och hur många saker det är att tänka på. Vi på Aldux Entreprenad hjälper kunder runt om i Göteborg och i närliggande områden med flyttstäd, med förhoppningen att kunna underlätta flytten för kunden i fråga.

Vi ser till att ditt hem blir skinande rent för nästa boende att ta över, medan du kan fokusera på att göra dig hemmastadd i ditt nya hem

Låt oss göra jobbet

En flytt kan vara stressig, och kanske till och med jobbig för en del. Vi tror att mycket av stressen ligger i att behöva städa sitt tidigare boende, när man kanske egentligen bara vill komma in i sitt nya.

Vi finns till hands för kunder som vill ha ett professionellt företag som hjälper till med flyttstäd i Göteborg med omnejd, och gör dig inte besviken. Vi utför en genomgående städning av hela det tidigare hemmet, medan du kan börja packa upp kartongerna i lugn och ro i ditt nya hem.

Hos oss arbetar medarbetare med år av erfarenhet och mycket kunskap inom flyttstäd. Med oss som företag behöver du aldrig oroa dig över en besiktning som kanske inte går igenom. Vi vet vad som krävs för arbetet och jobbar vid varje uppdrag med stor noggrannhet. Skulle det mot förmodan dyka upp invändningar under besiktningen, kommer vi tillbaka för att åtgärda dessa.

Pålitlig personal & god kundservice

Kundservice är en stor del av vårt företag, och vi tycker det är viktigt att få alla kunder att känna sig trygga i våra händer. Vi vill skapa en god kundkontakt redan från start, och ser till att alltid arbeta med varje kunds enskilda behov och önskemål. Med Aldux Entreprenad får du alltid pålitlig, snabb och effektiv hjälp av våra duktiga medarbetare.

Du är välkommen att höra av dig till oss vid eventuella frågor eller funderingar. Vi svarar alltid så snart som vi kan!

Kontakta oss