Snö & Halkbekämpning

Aldux Entreprenad erbjuder olika tjänster av snö & halkbekämpning till både företag och privatpersoner som är i behov av hjälp med snöröjning under vinterhalvåret.

Befinner du dig i eller i närheten av Göteborg hjälper vi gladeligen dig att få ett säkrare område genom att minska risken för halka under snöiga perioder.

Vi har alltid som mål att ge så bra och snabb service som möjligt, och ser därför till att börja snöröjningen tidigt, för att minska risken för olyckor och även för att öka framkomligheten till exempelvis fastigheter, gator och trappor. Vårt mål är att underlätta för så många som möjligt under mest snöiga perioderna under året.

Snöröjning

Vår personal arbetar hårt om vintrarna för att underhålla de fastigheter som är i behov av hjälp med snöröjning. Vi prioriterar alltid säkerhet och framkomlighet och ser till att detta följs hos varje enskild kund. Vi snöröjer hos både privatpersoner och företag och tar oss an ställen som garageuppfarter, parkeringsplatser, trappor och entréer, men anpassar oss gärna efter egna önskemål och behov.

Vi besitter lång erfarenhet av snö & halkbekämpning och använder oss av förstklassiga maskiner och hjälpmedel, vilket bidrar till snabba och väl utförda uppdrag. Vi är mycket stolta över våra medarbetare, som med hög arbetsmoral dagligen arbetar för att göra varje enskild kund helt nöjd. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg hos oss som företag, och ser därför till att skapa en fin kundkontakt vid varje uppdrag, för att visa att du kan lita på att arbetet utförs korrekt.

Har du några som helst frågor eller funderingar angående snö & halkbekämpning eller om oss som företag? Hör av dig till oss så svarar vi så snart som vi kan. Vi på Aldux Entreprenad hjälper dig att bibehålla säkerhet och framkomlighet även under de snöigaste dagarna!

Kontakta oss