Gaturenhållning

Komplett renhållning utomhus

Är er bostadsrättsförening i behov av renhållning av dammiga garage? Eller behöver ni hjälp med att sopa trottoarer? Aldux Entreprenad hjälper till att ge er rena och dammfria ytor utomhus.

Vi ser till att utifrån era egna önskemål och behov hjälpa dig att få rena garage, parkeringsplatser, gårdar, vägar och trottoarer. Med hjälp av våra sopmaskiner kan vi erbjuda er en komplett lösning av mycket hög kvalitet.

Vi kan se till att ta fram speciallösningar som passar just er, för att ni ska få den servicen som ni behöver för ert företag eller bostadsrättsförening.

Maskinsopning av hög kvalitet

Våra sopmaskiner är av hög kaliber och fyller de krav som finns för att maskinsopningen ska utföras på ett korrekt sätt. Vi utför alltifrån sopningar av garage för bostadsrättsföreningar till sopningar av parkeringsplatser eller vägar av olika storlekar.

Vi försöker alltid möta dina behov, oavsett om uppdraget är stort eller litet, och ser till att du blir nöjd med det arbete som vi utför. Med våra tjänster kommer ni att få rena och dammfria utomhusytor snabbt och effektivt.

Experthjälp av Aldux Entreprenads personal

Med Aldux Entreprenad till tjänst när du behöver hjälp med gaturenhållning i eller i närheten av Göteborg får du alltid professionell och pålitlig service. Våra medarbetare är riktiga experter inom gaturenhållning och brinner för sitt yrke.

Våra professionella anställda i kombination med riktigt bra sopmaskiner bidrar till väl utförda arbeten och mycket nöjda kunder. Aldux Entreprenad står för kvalitet, effektivitet och noggrannhet och detta syns tydligt i varje arbete som vi tar oss an.

Hör gärna av dig till oss om du är intresserad av att anlita oss för gaturenhållning och maskinsopning. Vi kan svara på eventuella frågor och möta era funderingar kring arbetets gång. Vi erbjuder också en gratis offert om så önskas. Välkomna!

Kontakta oss