Grönyteskötsel

Grönyteskötsel av riktiga proffs

Här på Aldux Entreprenad är grönyteskötsel en stor del av våra medarbetares vardag, och vi är därmed riktiga experter på all typ av trädgårdsskötsel. Aldux Entreprenad är beläget i Göteborg och hjälper kunder runt om i området att sköta sina trädgårdar på bästa sätt.

Vi brinner för att ge våra kunder en positiv förändring, och jobbar varje dag för att varje kund ska bli så nöjd som möjligt. Våra anställda besitter lång erfarenhet och goda kunskaper inom alla typer av trädgårdstjänster.

Vi ser till att arbeta efter dina egna önskemål och ser till din trädgårds förutsättningar, för att fixa en så bra lösning som möjligt.

Trädgårdsskötsel av alla slag

Oavsett vad du behöver hjälp med när det kommer till din trädgård, så vill vi erbjuda dig den bästa tänkbara servicen och ett kvalitativt resultat.

Vi erbjuder tjänster som plantering av träd, borttagning av träd och underhållstjänster, men även mer omfattande tjänster om du söker en större förändring av din trädgård.

Med andra ord tar vi oss an det allra mesta, tack vare professionell och pålitlig personal som kan sin grej. Vi hjälper gärna dig med grönyteskötsel oavsett storlek och skick på din trädgård.

Bra service & duktig personal

Bra service och kvalitet av hög nivå är vad som präglar Aldux Entreprenad som företag. Hos oss är kundservice en stor och viktig del av företaget, då vi vill att alla som vänder sig till oss ska känna sig trygga med företaget och den hjälp som erbjuds.

Vi arbetar med största noggrannhet och effektivitet för att kunna utföra våra arbeten på rätt sätt. Med oss till hands kan du alltid lita på ett snyggt och väl utfört resultat!

Har du några funderingar, hör gärna av dig så svarar vi så snart vi kan!

Kontakta oss